Myös 2018 kansa sekoaa rinteeseen!

NUTS Köykkyri, tuo mäkihupailu vailla vertaa lähenee uhkaavasti. On siis aika vaipua epätoivoon, valmistautua kiertämään yhtä ja ainoaa kehää sekä hioa taktiikat kuntoon tiistaina 16.10. aukeavaa ilmoittautumista varten. Ruuhka servereillä ei tule olemaan Karhunkierros-luokkaa, mutta eipä paikkojakaan jaeta kuin 200 tontulle. Jos Lue lisää »

Tänä vuonna ei ole tarjolla hattaraa

NUTS Köykkyri lähestyy, ja Kempeleeseen kerääntyy ennätysjengi! Mukana on siis paljon ensikertalaisia, joten on hyvä kertoa myös huollostamme. Juoksureitti kulkee huollon kautta, eli pääset halutessasi napostelemaan vaikka sitten joka noin 400 metrin kierroksella. Muista myös kuitenkin käydä välissä juoksemassa, tämä on juoksutapahtuma Lue lisää »

Se tulee taas!

NUTS Köykkyri tulee taas aiheuttamaan hämminkiä ja pahennusta Kempeleen Köykkyrin urheilukeskuksessa :O Juoni on pitkälti sama kuin aiempina vuosina. Torvi soi ja torvet polkujuoksijat ryntäävät tunniksi, neljäksi tai kuudeksi kiertämään mäkeä. Ei. Vieläkään ei löydy 12 tunnin tai kuuden vuorokauden sarjoja. Mutta Lue lisää »