Myös 2018 kansa sekoaa rinteeseen!

NUTS Köykkyri, tuo mäkihupailu vailla vertaa lähenee uhkaavasti. On siis aika vaipua epätoivoon, valmistautua kiertämään yhtä ja ainoaa kehää sekä hioa taktiikat kuntoon tiistaina 16.10. aukeavaa ilmoittautumista varten.

Ruuhka servereillä ei tule olemaan Karhunkierros-luokkaa, mutta eipä paikkojakaan jaeta kuin 200 tontulle.

Jos ajattelet, että erilaisten paperilappusten tai kummallisten saldojen käyttö tapatumailmoittautumiseen on iloinen asia, tutustu ohjeisiin liikuntaeduilla ilmoittautumisesta >

Noin yleisesti ottaen tapahtuma menee viime vuoden hulluiksi koetuilla nuoteilla, ja on se NUTS-tapahtumien kiukutteleva jäärä, joka ei halua uusiutua sitten millään tavoin. Paitsi varmaan kuitenkin loppumetreillä repeää johonkin trendihassutteluun.

Tapahtumassa on flossauskielto.

Tänä vuonna ei ole tarjolla hattaraa

NUTS Köykkyri lähestyy, ja Kempeleeseen kerääntyy ennätysjengi!

Mukana on siis paljon ensikertalaisia, joten on hyvä kertoa myös huollostamme. Juoksureitti kulkee huollon kautta, eli pääset halutessasi napostelemaan vaikka sitten joka noin 400 metrin kierroksella. Muista myös kuitenkin käydä välissä juoksemassa, tämä on juoksutapahtuma – ei buffetti.

Tarjolla on peruseväitä rusinoista lähtien. Laaja kattaus sipsejä, suklaata ja muita snakseja.

Juotavaa on kylmänä ja kuumempana – tänä vuotena urheilujuomauutuutena Chimpanzee Gunpowder Energy Drink, aivan mahtava uutuusjuoma markkinoille. Maistelumutusteltavana on myös muita simpanssiherkkuja.

Hattarakonetta ei tänä vuonna ole vaan eiköhän Lumijoen Lumme jotain taas ole keksinyt…

Kuittaa osallistumismaksu Smartum Saldolla Polku apissa

Jos työnantajasi tarjoaa sähköisen sähäkän Smartum Saldo liikuntaedun, voit hyödyntää sitä NUTS Köykkyri ilmoittautumiseen näin

  1. Singahda Smartum Polku palveluun . Tälle on myös puhelinsovellus, käytöstä ei ole kokemusta, mutta Norther Ultra Trail Service – NUTS on oikea palveluntarjoaja.
  2. Kuittaa palvelussa NUTS Köykkyri 2017 -niminen tuote. Tietokoneella katsoen tuotteet ovat oikeassa reunassa ja puhelimella rivittyvät alkulätinöiden alle.
  3. Smartum lähettää meille sähköpostiosoitteesi. Me täräytämme sinulle voucher koodin, jolla viimeistelet ilmoittautumisen.

Näin! Mikäli mielenpäälle jäi jotain kysyttävää, info@nuts.fi on auttava osoite. Kempeleen Köykkyrissä nähdään!

Se tulee taas!

NUTS Köykkyri tulee taas aiheuttamaan hämminkiä ja pahennusta Kempeleen Köykkyrin urheilukeskuksessa :O

Juoni on pitkälti sama kuin aiempina vuosina. Torvi soi ja torvet polkujuoksijat ryntäävät tunniksi, neljäksi tai kuudeksi kiertämään mäkeä. Ei. Vieläkään ei löydy 12 tunnin tai kuuden vuorokauden sarjoja. Mutta nyökyttelemme ymmärtäväisesti toiveille.

Ihan kivoja sarjoja on Fun Run ja Junnu Run. Saat aloittaa ja lopettaa kun huvittaa kello 10–16 välillä. Junnu Run eroaa siinä, että on tarkoitettu 2003 ja myöhemmin syntyneille. Junnut saa kaiken lisäksi numeron rintaan ihan ilmaiseksi. Nyt kannattaa huoltajan huolella harkita kuinka vaarallisen ajatuksen istuttaa taimen mieleen.

Liikunta- ja kulttuurisetelit sekä sähköiset saldot

Liikunta ja kulttuurisetelihässäköillä ja -saldoilla maksaminen onnistuu Smartumin ja ePassin tuotteilla. Ota yhteyttä info@nuts.fi niin ohjeistamme postittamisen seteleille/biteille tänne. Vastineeksi saat Voucher koodin, jonka täppäät samannimiseen kenttään ilmoittautumisessa. Kaksi muutosta aiempiin kertoihin: a) koodi on siirtynyt maksusivulta ilmoittautumislomakkeen loppuun sekä b) voit maksaa nyt osan liikuntahässäköillä ja loput verkkomaksuna. Alamme vastaanottamaan seteli- ja saldomaksuja vastaan elokuun alussa.

Ei kait tässä, kiitos ja anteeksi. Ai että missä pääsee ilmoittautumaan? Noo… mieti nyt tarkkaan, mutta jos ihan pakko on niin ilmoittautuminen löytyy täältä. Me kyllä sitten varoitimme.